Home » Over ons

Het beproefde recept voor smakelijk genieten...

Op culinair vlak is Tukkers Partyservice top. Onze liefde voor het vak proeft u in onze producten. Tukkers Partyservice biedt een scala aan smaakvolle arrangementen die van uw gelegenheid een happening maken waarvan u en uw gasten nog lang zullen nagenieten. U kunt bij ons à la carte uw arrangement uitkiezen, maar ook uw eigen ideeën vormgeven. Zo is er met elk budget wel iets speciaals te maken. Creativiteit en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden om een succesvolle afloop te garanderen. 

 

Waarom Tukkers Catering
Kwalitatief hoogwaardig vlees
Jarenlange ervaring
Levering wanneer u dat wenst
Uitbreiding op maat mogelijk
Persoonlijk contact
Makkelijke webshop
Een begrip in de regio in BBQ, buffetten en Megaspies

 

De beste ingrediënten

Tukkers Catering biedt alles om uw megaspies compleet en ambachtelijk te maken:

Echt slagersvlees van hoge kwaliteit.
Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen.
Alle benodigdheden, van de spies tot aan servies.
Geen afwas.
 

Keuze

Er is keuze uit diverse soorten Megaspies pakketten. Benieuwd welk pakket het beste bij u past? Vergelijk onze barbecue pakketten in één oogopslag. Zo weet u direct welk pakket uw favoriete vlees bevat. Er kan tevens rekening gehouden worden met vegetarische, glutenvrij, kinder en halal pakketten.

 

Puur ambachtelijk vakmanschap

Al onze producten, dus ook de salades en de sauzen, worden op puur ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid. Conserveringsmiddelen en smaakversterkers hebben we niet nodig. Dat is catering op zijn aller-Tukkerst. En ook de prijs is eerlijk: we verkopen lekker eten, geen gebakken lucht.